Да попитам каде се намира релето на клаксона на АР 156 1,8 2000 г
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за реле
Collapse
X
-
Като натискаш клаксона чува ли се реле да цъка в долната част на волана????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение+12V през бобината на релето идват до контакта на волана и очакват да бъдат свързани към маса за да цъкне релето.
Доколкото разбрах колегата е установил, че този въпросен + липсва.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТой не знае къде е релето,ти викаш че е открил че няма 12 волта...............
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Това ми прилича на абсолютно същия проблем, който имах преди време: http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E0%EA%F1%EE%ED
Тоест масата ми се губеше и брата сложи някаква жичка за маса точно където са пластините под еърбега.
Comment
-
а да не би да са изпушели тромбите. При мен когато взех колата работеше само едната после изпуши и тя. Смених ги повече проблеми не сам имал. Свали едната и провери дали работи. Другия вариант е, провери на самия волан при натиснато състояние дали контактуват пластинките.Last edited by ilya75; d.m.y г., 21:59.
Comment
Comment